Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Κάνουν έρανο σε λαϊκή αγορά για... τα σπίτια του Πάγκαλου!


Τους κατοίκους της Ρόδου και όχι μόνο… ευαισθητοποίησε το «δράμα» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλου, ο οποίος δεν έχει όπως είπε ο ίδιος, να πληρώσει το χαράτσι των ακινήτων του!

Στην λαϊκή αγορά της πόλης της Ρόδου κάνουν… έρανο, προκειμένου να...
μην χρειαστεί να πουλήσει ένα από τα σπίτια του (όπως είχε υποστηρίξει σε συνέντευξη), για να πληρώσει την ΔΕΗ!! Τόσο πολύ τους έχει συγκινήσει που έχουν μαζευτεί… μόλις 2,70 ευρώ.

«Μαζί τα φάγαμε, μαζί πρέπει να πληρώσουμε το χαράτσι», λένε όλο ειρωνεία οι κάτοικοι στο newcosmo, που πετούν κέρματα στο καλάθι: «Για τον ΠΑΓΚΑΛΟ. Δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι»!
Δεν είναι όμως μόνο οι Ροδίτες στο πλευρό του αντιπροέδρου. Δύο σελίδες έχουν δημιουργηθεί στο facebook για την «σωτηρία» των ακινήτων του κ. Πάγκαλου.


«SAVE TEO» είναι ο τίτλος της αφίσας που συνοδεύεται με μια… μούτζα: «Στείλτε την μούτζα σας. Με κάθε like στην μούτζα μαζεύονται 0,5 ευρώ. SAVE TEO».


Τα σχόλια στο site κοινωνικής δικτύωσης είναι απολαυστικά, όμως… δεν ήταν και πολλοί αυτοί που θέλησαν να συνεισφέρουν αν σκεφτεί κανείς ότι η μία σελίδα έχει 534 likes και η άλλη μόνο 19…
VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: