Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Paula Patton: H νέα Hale Berry στο πλευρό του Tom Cruise (VIDEO)


Στα 41 της, η καριέρα της Halle Berry έχει ουσιαστικά τελειώσει. Το μέλλον της διαγράφεται επιεικώς αδιάφορο για το ευρύ κοινό, γεμάτο προσωπικά καλλιτεχνικά projects (όπως το φετεινό Frankie & Alice όπου έπαιζε μια... σχιζοφρενή στρίπερ) και β ρόλους. Κρίμα. Για εκείνη. Γιατί για τις υπόλοιπες ethnic καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ (βλέπε Eva Mendes, Rosario Dawson, Jessica Alba) αυτό αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για να κάτσουν στο θρόνο της και να κλέψουν τους ρόλους της.

Για την ώρα, το προβάδισμα έχει η φαντασμαγορική 35άρα Paula Patton (ίσως να την θυμάσαι από την περίφημη γυμνόστηθη σκηνή του ντους στο Deja Vu δίπλα στο Denzel Washington ή ως δασκάλα στο Οσκαρικό Precious). Και αυτό γιατί αυτή εμπιστεύτηκε η Paramount για να παίξει τον περιζήτητο ρόλο της γκόμενας του Tom Cruise στο Mission Impossible 4: Ghost Protocol. Διεκρίνηση. Ο ρόλος δεν είναι περιζήτητος λόγω Tom Cruise (που είναι τόσο απελπισμένος μετά την παταγώδη αποτυχία του Knight and Day με την Cameron Diaz, ώστε κατάπιε τον εγωισμό του και γύρισε γονυπετής στo στούντιο), αλλά επειδή το γράφει ο χρυσοχέρης J.J. Abrahams (Lost, Star Trek, Super 8).

Η ίδια η Paula, πάντως, αποδίδει το ότι της έκατσε ο ρόλος στην μαμά της "Η οποία με έμαθε να περπατάω σαν κυρία. Επειδή ήμουν συνέχεια σε προπονήσεις (ποδόσφαιρο, στίβος), πάντα με μάλωνε να σταματήσω να περπατάω σαν πάπια. Μου έλεγε ‘’ Κλείσε τα πόδια σου και μάθε να περπατάς έτσι’’». Όπως και να έχουν τα πράγματα, τόσο η Paula –όσο και η μαμά της- γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να έχει άλλη ευκαιρία. Το Χόλιγουντ την περιμένει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων εδώ και 5 χρόνια, από τότε που μας έκανε να την προσέξουμε στο Hitch και την επόμενη χρονιά στο Idlewild και το Déjà vu. Όμως μετά, το απόλυτο τίποτα (Swing Vote, Mirrors) με αποκορύφωμα ο τρίτος ρόλος στο Just Wright ως αριβίστρια που τελικά την φτύνει ο Cοmmon για χάρη της Queen Latifah. Ναι, για τόσο πειστικές καταστάσεις μιλάμε.

Κρίμα, γιατί το στήθος της Paula, φυσικό και στητό, είναι ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ. Και η ίδια –όντως απόφοιτος πανεπιστημίου και σκηνοθέτης μικρού μήκους ντοκιμαντέρ- δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα "τα κάνω όλα για ένα ρόλο" Χολιγουντιανά πρότυπα. Ενώ το κορίτσι είναι και σταθερό στις επιλογές του, αφού παντρεύτηκε τον συζηγό της, διάσημο R&B μουσικό Robin Thicke, τον οποίο γνώρισε σε ένα club όταν ήταν μόλις δεκαπέντε. Άσε που φαίνεται να διαθέτει και χιούμορ, καθώς όταν την ρωτάνε και για το πως προετοιμάζεται για μια γυμνή σκηνή, δηλώνει " Προσπαθείς να κάνεις πλάκα με αυτό, τύπου πέντε μέρες και έξι ώρες μέχρι να γδυθώ μπροστά στην κάμερα. Επίσης, σταματάς να τρως υδατάνθρακες.
VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: