Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Μετά τα …μπαζούκα ο Πάγκαλος μάζεψε τα τανκς


Έντονη δυσαρέσκεια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί τανκς στην ισπανική εφημερίδα El Mundo του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου.

Κατά τη διάρκεια της... παρέμβασης του κ. Πάγκαλου στη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου στη Βουλή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης αντέδρασε, καλώντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να μη συνεχίσει να επαναλαμβάνει τα περί επέμβασης των τανκς κατά το προηγούμενο της Αργεντινής.


Από την πλευρά του, ο Θ. Πάγκαλος, είπε ότι το ακριβές κείμενο της συνέντευξης ήταν άλλο και η αναφορά στα τανκς αφορούσε την Αργεντινή.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι «αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και γυρίσουμε στη δραχμή, θα επικρατήσει αναρχία στη χώρα και αναγκαστικά ο στρατός θα βγάλει τα τάνκς στους δρόμους».

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, το ακριβές κείμενο της συνέντευξης έλεγε ότι η Ελλάδα δε θα χρεοκοπήσει και αυτό είναι απόφαση της κυβέρνησης.

Είπε ακόμα ότι ο λαός γνωρίζει και έχει δει τι σημαίνει χρεοκοπία: το κράτος παύει να πληρώνει, οι τράπεζες κλείνουν και σε περιπτώσεις όπως της Αργεντινής χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία και τα τανκς.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: