Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Έρχεται το κίνημα « δεν έχω να πληρώνω»


Στον Πάγκαλο αρέσουν τα διλήμματα: μεσοπρόθεσμο ή τανκς. Έτσι όλοι θα διαλέξουν το πρώτο θα σκέπτεται φιλάρεσκα ο Αντιπρόεδρος.

Μην το φέρει η κακιά η ώρα και μπει το δίλημμα Πάγκαλος ή τανκς: θα τρέξουν όλοι να ανοίξουν δρόμο στις... ερπύστριες…

Αν και η τρόικα πιέζει για τα όρια συνταξιοδότησης, θεωρούμε ότι μια εξαίρεση για τον πρώτο τη τάξει Αντιπρόεδρο θα κάνει καλό και σε αυτόν και στα νεύρα μας.

Δεν μπορεί, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αισθάνεται πολύ υπερήφανος που έσωσε τη χώρα αλλά οδηγεί στον Αγύριστο τους πολίτες. Η συνέντευξη που έδωσε στις Βρυξέλλες επιβεβαιώνουν πως όταν είναι στο εξωτερικό η γλώσσα πάει… ροδάνι, αλλά μάλλον για εντελώς άσχετους λόγους και για διαφορετικά πράγματα από αυτά που ενδιαφέρουν τους πολίτες.

Αφού ο κόσμος έφαγε την ψυχρολουσία του την Πέμπτη από τον Β. Βενιζέλο, κι αφού δεν ξέρει καν αν αυτά θα είναι τα μέτρα, ή θα υπάρξει και συνέχεια στο… ερωτικό θρίλερ με τίτλο «Το παλαμάρι του πράσινου… βαρκάρη», ήρθε και ο Γ. Παπανδρέου να τον αποτελειώσει. Το θρίλερ είναι η επιτομή της πράσινης υπανάπτυξης.
Για όσους θεωρούν υπερβολή τον .. βαρκάρη θυμίζουμε την τριπλή φορολόγηση αλλά και το μπρος-πίσω με τις αποδείξεις: Aπό διάταξη νόμου και ανακοίνωση του Βενιζέλου προχθές, σήμερα ανακαλύψαμε ότι ήταν πρόταση κυβερνητικού βουλευτή!

Όποιος θυμάται εκείνη την άνευ λόγου και ουσίας ταινία με την «πράσινη παπάγια» της δεκαετίας του ’90 αντικαθιστά το «γ» με «ρ», βάζει και τον τόνο στη λήγουσα και αντιλαμβάνεται περί τίνος πρόκειται…

Μεταξύ μας το να μας πηδήξει θα ήταν πταίσμα. Ο βαρκάρης μας πάει ντουγρού στον Άδη και θέλει τα φράγκα μπροστά…

Ο Βενιζέλος θα έπρεπε να πει ότι όσοι τον ακούσουν στο μέλλον να αναγγέλλει νέα μέτρα, είναι από χέρι τυχεροί: τουλάχιστον θα είναι ζωντανοί. Στη σκηνή (αντί για σπίτι), για το Συγκρότημα (του Τύπου).

Χαρακτήρισε τα μέτρα «βαριά». Κάποτε βαριά ήταν του …τσολιά, τώρα είναι μόνο της τρόικας…

Το κίνημα του «δεν πληρώνω» θα μετατραπεί σε «δεν έχω για να πληρώνω»

Μ.Ο.
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: