Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Οι τζάμπα μάγκες, οι γιαλαντζί αντάρτες και η μετωπική on air


Οργισμένη ήταν η αντίδραση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Κουρουπλή στις δηλώσεις του συναδέλφου του της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη Θόδωρου Καράογλου, ο οποίος αποκάλεσε τον πρώτο και τους Θωμά Ρομπόπουλο και Αλέκο Αθανασιάδη "τζάμπα μάγκες" και "γιαλαντζί αντάρτες", διαβεβαιώνοντας ότι... θα υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο.

"Το ΠΑΣΟΚ έχει 155 βουλευτές, είναι τζάμπα μάγκες, αντάρτες γιαλαντζί, διαμαρτύρονται επανειλημμένως, ό,τι κάνουνε τα κάνανε και στο παρελθόν κάποιοι δικοί μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Καράογλου.

Παρεμβαίνοντας άμεσα στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εξέφρασε τη θλίψη του για τη στάση του συναδέλφου του που δεν επιδεικνύει σεβασμό.

"Τα 100 εκατομμύρια ευρώ για το Μέγαρο Μουσικής δεν τα ψήφισα εγώ εσύ τα ψήφισες, το άρθρο 19 για τις τράπεζες δεν το ψήφισα εγώ εσύ το ψήφισες. Όταν αναφέρεσαι στο όνομα μου να είσαι προσεκτικός και το τι θα κάνω θα το δείτε εκείνη την ώρα" δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο Θεόδωρος Καράογλου ανταπάντησε "σας μιλάω με σεβασμό, αλλά για να μην έχει ανησυχία ο ελληνικός λαός ξέρουμε τι θα κάνετε", εμμένοντας στην άποψή του.

Αναφερόμενος στη στάση του για το Μεσοπρόθεσμο, ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Παπαγεωργίου τόνισε νωρίτερα ότι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος σταθμίζουν τη συμπεριφορά τους και το αύριο της χώρας και ψάχνουν τις πιο καλές λύσεις.

"Αυτό που καθορίζει τη στάση μας είναι η τραγικότητα των στιγμών. Είναι μία από τις πιο δραματικές στιγμές που ζούμε Η πραγματικότητα είναι ότι η χώρα είναι χρεοκοπημένη είναι αποκομμένη από τις αγορές. Έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ του αύριο και της καθημερινότητας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: