Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

«Θα επικυρώσω την βαθμολογία και θα προετοιμάσω την διαδοχή μου»


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος από τα γραφεία της Σούπερ Λιγκ με δηλώσεις του τόνισε ότι θα ετοιμάσει την διαδοχή του στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ αφού πρώτα επικυρωθεί η βαθμολογία της κατηγορίας.

Ο πρόεδρος του Θρύλου έδειξε για μια ακόμα φορά ότι δεν ... τρομάζει από ανυπόστατες και «τηλεκατευθυνόμενες» απειλές και κάνει αυτό που είχε σχεδιάσει εδώ και καιρό, κάνει αυτό που έκαναν και όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι της Σούπερ Λιγκ. Ολοκληρώνει το έργο του στον συνεταιρισμό και θα αποχωρήσει αφού πρώτα ετοιμάσει την διαδοχή του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτηριστικά μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης με δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι το πρωτάθλημα συμφωνήσαμε να ξεκινήσει στις 27 – 28 Αυγούστου και η κλήρωση το δεύτερο 15ενθήμερο του Ιουλίου. Όλοι οι πρόεδροι μέχρι σήμερα έχουν μείνει ένα χρόνο. Σήμερα ρώτησα για λόγους ηθικής τάξης αν οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ θέλει να παραιτηθώ και συμφωνεί με τις επιστολές τη ΑΕΚ και του ΠΑΟ κανείς δεν συμφώνησε και προχωράμε κανονικά. Έχω δεσμευθεί να τελειώσει το πρωτάθλημα και να επικυρωθεί η βαθμολογία, θα εξασφαλίσω ομαλές συνθήκες για την διαδοχή μου και θα προκηρύξω εκλογές».
olympiacos24

Δεν υπάρχουν σχόλια: