Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κίνηση καλά μελετημένη


Πριν από λίγη ώρα οι Αδερφοί Αγγελόπουλοι έκαναν γνωστή με ανακοίνωσή τους την αποχώρησή τους από τον μπασκετικό Ολυμπιακό και το μπάσκετ γενικότερα κάτι το οποίο σκέφτονταν από καιρό.

Οι Αγγελοπουλοι το είχαν έντονα στο... μυαλό τους με το που τελείωσε η σεζόν και τελικά το εννούσαν και δεν ήταν μια πλασματική απειλή.

Μετά την απώλεια του τίτλου από τον Παναθηναϊκό επικρατούσε μία παγωμάρα στην ομάδα του Ολυμπιακού για όλα αυτά που είχαν γίνει στους τελικούς της Α1.

Βέβαια η στήριξη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και από τους οπαδούς της ομάδας τους έκαναν να «παγώσουν» τις όποιες αρνητικές τους σκέψεις για αποχώρηση από το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό.

Οι προτάσεις όμως για μειώσεις σε συμβόλαια των παικτών της ομάδας έπεφταν σε «τοίχο» ενώ η υψηλότατη φορολογία αυξάνει κατακόρυφα το κόστος της ομάδας.Η απόκτηση παικτών με την υπερτιμολόγηση της εφορίας γίνεται πιο δύσκολη.

Μετά και την υπόθεση Μπουρούση όπου για μια ακόμη φορά έπεσαν στο «μάτι του κυκλωνα» αποχώρησαν και επισήμως.

Βέβαια ήδη τους ασκούνται πιέσεις για να παραμείνουν και να ανακαλέσουν την απόφασή τους αλλά οι ίδιοι σε πρώτη φάση εμφανίζονται αμετάπιστοι.
olympiscos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: