Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Παππάς για Star: Κάνει αγωγή ο κλέφτης


Πρωτοφανή επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Star έκανε ο υπουργός Νίκος Παππάς, παρομοιάζοντάς το με κλέφτη που κλέβει ένα σπίτι και μετά κάνει αγωγή στον ιδιοκτήτη του, επειδή δεν κατάφερε να κλέψει όσα ήθελε...


Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής χρησιμοποίησε τα λόγια που τού είπε -όπως ισχυρίστηκε- έγκριτος νομικός για την αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του το Star για ζημιά που υπέστη από τον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών -διαγωνισμός που κρίθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Ρώτησα έγκριτο νομικό και μου είπε πως είναι σαν μπαίνουν δυο κλέφτες σε ένα σπίτι. Ο ένας καταφέρνει να κλέψει πολλά κι άλλος λίγα. Και επειδή πήρε λίγα κάνει αγωγή στον ιδιοκτήτη του σπιτιού», περιγράφοντας σαν κλέφτες προφανώς τη διοίκηση και τους ιδιοκτήτες του τηλεοπτικού σταθμού.

Νωρίτερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος τού είχε ασκήσει αυστηρή κριτική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν πονάτε από τα χαστούκια που τρώτε; Κάνατε το νόμο τον Οκτώβριο του 2015 και αποκαλύφθηκε η απόπειρά σας να δημιουργήσετε τα δικά σας ΜΜΕ. Με τα ΣΥΡΙΖΑ Channel συμβάλατε στην δημιουργία ενός ηθικού μειονεκτήματος. Περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πρόσθεσε:«φέρατε τροπολογία με την οποία ρυθμίσατε τη χωρητικότητα των πολυπλεκτών. Σας είπα ότι από την στιγμή που δεν πήρατε τη γνώμη του ΕΣΡ ο νόμος σας, πάσχει ακόμη κι αν το ΕΣΡ γνωμοδοτούσε κοντά σε αυτό που λέγατε. Η αλληλογραφία με το ΕΣΡ λέει αυτά που σας είπα εγώ μόλις τώρα. Όποιος δεν θέλει να πληρώσει θα προσφύγει εναντίον σας και θα ξανακερδίσει. Τι θα παθαίνατε αν ρωτούσατε το ΕΣΡ; Είναι θέμα νοοτροπίας».
aixmi

Δεν υπάρχουν σχόλια: