Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Τι θα απαλύνει τον «πόνο» των καναλαρχών


για να «ξεχάσουν» τα 35 εκ ευρώ της άδειας
Μια διαπίστωση και μια υπόσχεση διαρρέουν τα περιβάλλοντα των καναλαρχών ότι πήραν από την πλευρά του αρμόδιου υπουργείου και από τον Νίκο Παππά που αμβλύνει σε μεγάλο βαθμό την ένταση με αφορμή το τίμημα της αδειοδότησης...

Συγκεκριμένα λέγεται ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναγνώρισε ότι η φορολόγηση της τηλεόρασης είναι αρκετά υψηλή και σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών φέρεται να τους υποσχέθηκε μείωση… Γεγονός που απαλύνει τον «πόνο» τους για τα 35 εκ ευρώ που πρέπει να καταβάλλουν για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας! Μάλιστα σε συνδυασμό με την καταβολή του τιμήματος σε 10 ισόποσες δόσεις από τρεις που ήταν σήμερα… Η κατάσταση μεταξύ των δυο πλευρών μαλλον ομαλοποιείται ακόμη περισσότερο!
Με άλλα λόγια, προφανώς δεν χαίρονται για το ύψος του τιμήματος που πρέπει να καταβάλλουν οι καναλάρχες, αλλά αν μειωθεί η φορολογία, ταυτόχρονα με κάποια συμμαζέματα στα «μαγαζιά» τους μπορούν να ισορροπήσουν την κατάσταση και αντί να κάνουν απόσβεση σε άλφα χρόνο θα κάνουν λίγο αργότερα!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: