Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Βήμα 99.5: εν αναμονή αποφάσεων του νέου αφεντικού


Όπως και ο υπόλοιπος ΔΟΛ, έτσι και το ραδιόφωνο του Συγκροτήματος έχει αδειάσει από κόσμο. Το πήρε η «μπάλα» των εξελίξεων.  
Ο Βήμα 99.5 ήταν ουσιαστικά ένα «δώρο» από τον Βίκτορα Ρέστη. Αφού αγόρασε με συνοπτικές διαδικασίες τον City FM της Γιάννας Αγγελοπούλου, τον μετέτρεψε στο (δεύτερο) ενημερωτικό ραδιόφωνο του Συγκροτήματος. Το οποίο, αν είχε κινηθεί κατάλληλα ο Σταύρος Ψυχάρης, θα αποκτούσε και αθλητικό ραδιόφωνο, τον Arrena 89.2...

Με τα πολλά ο Βήμα FM πήρε σάρκα και οστά, πριν 8 χρόνια. Και κατάφερε μέσα σε αυτά να γίνει ένα από τα επιτυχημένα ραδιόφωνα του είδους του, την τελευταία δεκαετία. Όντας, ειδικά υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Χιώτη, ένας σταθμός που συνδύαζε πολύ καλά τους.. δημοσιογράφους του ΔΟΛ με πρόσωπα αμιγώς του ραδιοφώνου. Κάτι για το οποίο το κοινό αντάμειψε τον Βήμα 99.5, ανεβάζοντάς τον μέχρι και το 4,4% στα τέλη του 2015. Το τελευταίο μέχρι τώρα ενημερωτικό ραδιόφωνο που έσπασε το φράγμα του 4% και πλησίασε τόσο κοντά το «δίπολο» του Real 97.8 και του Σκάι 100.3.
Αυτό, φυσικά, δεν θα ήταν καθόλου εφικτό αν δεν ήταν στελεχωμένο από όλους εκείνους τους δημοσιογράφους και παραγωγούς που το υπηρέτησαν και το κράτησαν ζωντανό μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, οπότε και υπέγραψαν τις απολύσεις τους μέσα από μια απαράδεκτη διαδικασία. Χωρίς βέβαια να μειώνεται η αξία και των αφανών ηρώων της συχνότητας, των τεχνικών και των ηχοληπτών.

e-tetradio

Δεν υπάρχουν σχόλια: