Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Καυγάς Ζουράρι με δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ: Δεν απαντάτε σε τίποτα, κύριε


Έκοψε τη σύνδεση στο τέλος η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ όταν ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις αρνήθηκε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανε για φλέγοντα ζητήματα παραπέμποντας στον υπουργό ή τον έτερο υφυπουργό Παιδείας...

«Καλά κάνουν και λένε ότι θα φύγουν για το εξωτερικό οι πτυχιούχοι. Ούτως ή άλλως θα πηγαινοέρχονται» τόνισε ο κ. Ζουράρις.
Ο υφυπουργός διέτεινε ότι είναι αρμόδιος να απαντήσει μόνο για τα σχολεία και τους πτυχιούχους του εξωτερικού, παραπέμποντας τη δημοσιογράφο να ζητήσει απαντήσεις στα φλέγοντα ζητήματα από τους υπουργούς.
Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, παρά μόνο επαναλάμβανε την άποψή του ότι είναι αρμόδιος μόνο γιατα σχολεία του εξωτερικού, εκεί όπου σημειώνονται μεγάλες επιτυχίες, καθώς έχουν, μεταξύ άλλων, πετύχει την παροχή πισίνων και γυμναστηρίου σε σχολεία στο Βέλγιο. Η δημοσιογράφος, σχολιάζει ότι τα σχολεία στην Ελλάδα δεν έχουν πισίνες και γυμναστήρια…
«Είμαι απολύτως προετοιμασμένος για την οικειοπραγία μου… για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία θα ρωτήσετε τον υπουργό και τον έτερο υφυπουργό» ξεκαθάρισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: