Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΣΚΑΪ 100.3 παντός καιρού και στις πυρκαγιές


Ο ραδιοσταθμός του Φαλήρου μετά τη φωτιά στον Κάλαμο διέκοψε την κανονική του ροή κι έβγαλε έκτακτο πρόγραμμα με τον Άρη Πορτοσάλτε να συντονίζει από το στούντιο.
Επιδεικνύοντας -για άλλη μια φορά- τα...
πολύ καλά αντανακλαστικά του στα εν εξελίξει γεγονότα. Ο ΣΚΑΪ 100.3 ήταν από αργά το απόγευμα σε συνεχή ροή ειδήσεων, κυρίως βέβαια από την Αττική και λιγότερο από τη Ζάκυνθο, βγάζοντας στον αέρα ρεπόρτερ, τοπικούς παράγοντες αλλά και κατοίκους για την κάλυψη των όσων συμβαίνουν. Ενώ αξιοποίησε και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με την οποία συνδεόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Όσο για τα υπόλοιπα ενημερωτικά ραδιόφωνα, άλλα διέκοπταν για μερικά λεπτά τη ροή τους για να βγάλουν ρεπορτάζ, όπως ο Real 97.8 και το Ραδιόφωνο 24/7 88.6, ενώ άλλα δεν αντέδρασαν καθόλου. Σαν να μη συνέβη ποτέ η πυρκαγιά, έπαιζαν μουσική και επαναλήψεις. Εξαιρούνται βέβαια ο Βήμα 99.5 που δεν έχει εργαζόμενους, όντας σε μεταβατικό στάδιο, και ο Flash 96 που δεν έχει καν... στούντιο. Όσο για το (κρατικό) Πρώτο Πρόγραμμα, αυτό άργησε να ανταποκριθεί, έχοντας δικτυωθεί αρχικά με την... ΕΡΑ Σπορ, όμως προς το βράδυ άρχισε να έχει και εκείνο ενημέρωση τόσο από τους παραγωγούς του και τα περιφερειακά προγράμματα, όσο και σε σύνδεση με την ΕΡΤ1.
Ανεξάρτητα με το αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τις απόψεις των παραγωγών του ή του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ 100.3, το κοινώς αποδεκτό είναι ότι ο ραδιοσταθμός διαθέτει ίσως τα καλύτερα αντανακλαστικά στην ενημέρωση σε σύγκριση με όλους τους ανταγωνιστές του. .
e-tetradio

Δεν υπάρχουν σχόλια: