Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

«Πέτσινες» επιταγές στον όμιλο Real


«Σκάνε» επιταγές της "Ευρώπης" άνω του ενός εκατ. ευρώ 

Ενός κακού μύρια έπονται» καθώς οι «πέτσινες» επιταγές του πρακτορείου «Ευρώπη» που εκδόθηκαν δια χειρός Μπόμπολα κινδυνεύουν να γκρεμίσουν το σύνολο του Ελληνικού τύπου...
 

Τα εκδοτικά συγκροτήματα που διακινούσαν τα έντυπα τους μέσω του πρακτορείου «Ευρώπη» και έπαιρναν τις ακάλυπτες επιταγές όπως είναι φυσικό τις έδιναν σε δικούς τους οφειλέτες έναντι πληρωμής.
Πολλές περιπτώσεις αφορούσαν δημοσιογράφους, παραγωγούς ραδιοφώνου, καθώς τα συγκροτήματα είχαν και άλλες δραστηριότητες όπως ο Real. Έτσι σήμερα ο όμιλος.. Real του Νίκου Χατζηνικολάου και του Αντρέα Κουρή βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση για επιταγές που έχει δώσει σε παραγωγούς και δημοσιογράφους για αποζημιώσεις ή ανανέωση συμβολαίων και έχουν εκδοθεί από την «Ευρώπη», να πρέπει να αναλάβει το βάρος της αποπληρωμής τους.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες το πρακτορείο Ευρώπη μόνο στον όμιλο Real έχει δώσει ακάλυπτες επιταγές που έχουν αρχίσει να «σκάνε» πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Φανταστείτε πόσα άλλα εκατομμύρια ακάλυπτων επιταγών κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στον τύπο και τι τσουνάμι πρόκειται να δημιουργηθεί!
- από ρεπορτάζ στο crashonline του Γιώργου Τράγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: