Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ποιος ήταν ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του στο κοσμηματοπωλείο

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποιος ήταν ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του στο κοσμηματοπωλείο
Γνωστός ακτιβιστικής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήταν ο 33χρονος Ζαχαρίας Κωστόπουλος που σκοτώθηκε ενώ...
αποπειράθηκε να ληστέψει το μεσημέρι της Παρασκευής κοσμηματοπωλείο επί της οδού Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας και βρήκε τραγικό θάνατο υπό συνθήκες που διερευνά η αστυνομία, αφού, για τον θάνατό του έχει συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου.

Από το βίντεο που κυκλοφορεί και καταγράφει την τραγική στιγμή, προκύπτει ότι ο Ζ. Κωστόπουλος, προσπάθησε να διαφύγει πανικόβλητος και στη συνέχεια δέχεται την επίθεση δύο ανδρών που τον χτυπούν, ενώ ο ίδιος είναι πεσμένος στο πεζοδρόμιο εμφανώς ανήμπορος να αντιδράσει.

Τα μηνύματα όσων γνώριζαν τον ίδιο και την συλλογική δράση του παραπέμπουν σε έναν άνθρωπο με ευαισθησίες, ανίκανο να προκαλέσει κακό και πόνο και που, από ό,τι φαίνεται, οδηγήθηκε στην παραβατικότητα για πρώτη φορά.

«Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε(πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)... Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Gregory Vallianatos
3 ώρες πριν
Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε(πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)... Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου





Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: