Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

«Ορφανά» δύο από τα εφτά κανάλια


Θα καλυφθεί ο αριθμός των αδειών από τους καναλάρχες ή θα προσέλθουν λιγότεροι 
Μπορεί οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών να ζητούν περισσότερες από 7 άδειες που αποφάσισε το ΕΣΡ και η επιχειρηματολογία τους να ειναι βάσιμη, αφού στηρίζεται στη νέα τεχνολογία Τ2…
Ωστόσο παραμένει ερώτημα όταν προκηρυχθεί ο διαγωνισμός εάν προσέλθουν όλοι οι ιδιοκτήτες… Μιας και από τους σημερινούς υφιστάμενους επτά σταθμούς, δεν αναμένεται να διεκδικήσει άδεια ο ART του Γιώργου Καρατζαφέρη… Ενώ ερώτημα παραμένει – όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, τι θα γίνει με τον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον» του Φιλ. Βρυώνη.
Το σημαντικότερο στην περίπτωση του τελευταίου είναι ότι δεν φαίνεται να καλύπτει βασικές προϋποθέσεις ενός τέτοιου επιπέδου διαγωνισμού, όπως για παράδειγμα είναι η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
Κατά συνέπεια δύο από τους ήδη υπάρχοντες καναλάρχες δεν θα διεκδικήσουν άδειες… Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να το κάνει κάποιος άλλος για λογαριασμό τους! Βεβαίως αυτός ο άλλος είναι το ζητούμενο… αφού οι προϋποθέσεις είναι πολύ αυστηρές και όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν από αυστηρό κόσκινο!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: