Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Με «στημένη» ερώτηση ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του;


Τελείωνε ο χρόνος της εκπομπής, βλέπετε, και ο δημοσιογράφος, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα θα κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενεςεκλογές, δεν είχε κάνει την ερώτηση ακόμα! Του έσπρωξε λοιπόν ένα χαρτί μπροστά ο κ. Τσίπρας και κάτι του έδειξε. Οπότε ο δημοσιογράφος του ραδιοσταθμού τουΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην επόμενη ερώτηση ή, καλύτερα, προσπάθησε να προχωρήσει στη σωστή ερώτηση:
«Εμ, για τη συνταγματική αναθεώρηση, εμ, ποια είναι η γνώμη σας, γιατί ακούω τώρα κάτι, παίζει ένα θέμα δημοψηφίσματος, για να καταργηθεί το ΣτΕ και να πάμε σε συνταγματικό δικαστήριο...». 
Χωρίς αιδώ ο πρωθυπουργός απάντησε: «Χαίρομαι που μου κάνετε αυτή την ερώτηση».
Μπορείτε να δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο, στο 35:30 περίπου. Νομίζουμε πως τόσο ο κ.Τσίπρας όσο πολύ περισσότερο και ο δημοσιογράφος, πρέπει να δώσουν μια εξήγηση. Όχι τίποτε άλλο, αλλά επειδή τέτοιες συνεντεύξεις θυμίζουν Μαδούρο και Βενεζουέλα. Σοβιετία. Μόνο στη Σοβιετία ο πρωθυπουργός θα περνούσε σημειώματα στους δημοσιογράφους
(Το παραπάνω κείμενο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα όπως καταλαβαίνετε. Ούτε θέλω να σκεφτώ τι τέρατα θα έγραφαν αν στη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο Αλέξης Τσίπρας και έμοιαζε, σε συνέντευξή του, να κάνει συνεννοήσεις με το δημοσιογράφο, είτε πασάροντάς του ερωτήσεις, είτε όχι).

efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: