Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ: Τα έψαλε ο Αδαμίδης στους παίκτες για την «εξάρα»


Άγρια κατσάδα περίμενε τους παίκτες της ΑΕΚ στην πρώτη προπόνηση μετά το διασυρμό από τον Ολυμπιακό με 6-0. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, τους μάζεψε γύρω του και τους έθεσε προ των ευθυνών τους, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα υψηλούς τόνους. "Καταφέραμε να γραφτείτε με...μαύρα γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη ντροπή. Ακόμη και η κατάκτηση του Κυπέλλου ίσως να μη φτάνει για να την απαλύνει. Αν δεν ήμουν πρόεδρος μπορεί να σας περίμενα κι εγώ με τους οπαδούς. Μιλούσαμε τέσσερις ώρες μαζί τους μετά τον αγώνα της Κυριακής και προσπαθούσα να τους εξηγήσω τα ανεξήγητα. Εγώ σαν πρόεδρος αναλαμβάνω το μερίδιο ευθυνών που μου αναλογεί και το ίδιο καλώ και σας να κάνετε", ήταν τα σκληρά λόγια του κ.Αδαμίδη.

Ακόμα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι θα επιβληθεί πρόστιμο σε όσους αγωνίστηκαν και πρόσθεσε: "Περιμένω από σας να μη χάσετε άλλο ματς μέχρι το τέλος της περιόδου και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αντίπαλοί μας είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κι όποιος δεν καταλαβαίνει, πρέπει να φύγει".

Η προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα διακριτικής αστυνομικής δύναμης, καθώς υπήρχε φόβος επίθεσης από εξαγριωμένους οπαδούς. Ωστόσο, όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: