Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Αιφνιδιαστικό ταξίδι του Άκη στη Γερμανία


kourdistoportokali
Ταξίδεψε αιφνιδίως στο εξωτερικό τις προηγούμενες ημέρες ο Άκης Τσοχατζόπουλος μαζί με πρώην στενό συνεργάτη του και οι πληροφορίες θέλουν το ταξίδι αυτό να συνδέεται με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για το μέγα σκάνδαλο των υποβρυχίων που... ερευνά η εισαγγελέας κυρία Πόπη Παπανδρέου και που όλα δείχνουν ότι θα φθάσει στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του apokalypseis.gr ο πρώην υπουργός βρέθηκε στο Μόναχο και το Βερολίνο και είχε επαφές από τις οποίες λέγεται πως «εκμαίευσε» έγγραφα και στοιχεία που θα υποστηρίξουν τα επιχειρήματά του.

Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε δύο επαφές με πρόσωπα που έχουν επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάσθηκε η δυνατότητα κάποιου «διακανονισμού» προκειμένου να μην εκτεθούν ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο πρώην υπουργός.

Η Ιπποκράτους δεν θεωρεί «καμένο χαρτί» τον Άκη, όπως διοχετεύουν κάποια κυβερνητικά στελέχη στις εφημερίδες, δεδομένου ότι ο πρώην υπουργός γνωρίζει πολλά.

Στο περιβάλλον του κ. Τσοχατζόπουλου, πάντως, επισημαίνουν πως «ο ίδιος δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τη συγκεκριμένη υπόθεση των υποβρυχίων», ενώ λένε πως «πρόσωπο κλειδί είναι ο πρώην Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών» Γιάννης Σμπώκος.

Το ζήτημα είναι πως το ΣΔΟΕ φέρεται να έχει εντοπίσεις εμβάσματα σε off shore εταιρείες που συνδέονται με πρόσωπα που περιεστράφησαν κατά το παρελθόν γύρω από τους Τσοχατζόπουλο- Σμπώκο, χωρίς, όμως, να μπορεί να «ταυτοποιηθεί», προσώρας, μαζί τους κάποιο από τα στοιχεία αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: