Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις


Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές και τοπικές ομίχλες το πρωί περιμένουμε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011. Τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα... σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 6 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 11 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Μηρτώο Πέλαγος ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: