Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Πρόσκαιρες νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας


Λίγες βροχές θα σημειωθούν στη βόρεια Κρήτη και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες... νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά όπου ενδέχεται τις πρωινές ώρες να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά το πρωί στα Ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τοπικά τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες ιδιαίτερα στη Θράκη. Άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα
Σημειωθούν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησος
Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες ενώ ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που στα νότια θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στα νότια 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: