Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Φύτευε χασισόδεντρα και πωλούσε την παραγωγή



«Φούντα» δικής του… εσοδείας προσέφερε στους «πελάτες» του ένας 39χρονος από την περιοχή Σκεπαστή του δήμου Μυλοποτάμου, στην πλευρά του Ρεθύμνου! Η δραστηριότητά του έφτασε στα αυτιά των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου που, με την συνδρομή ανδρών του Τ.Α.Ε Μυλοποτάμου, έκαναν έφοδο στο σπίτι του.

Σε έναν ακάλυπτο χώρο, οι αστυνομικοί βρήκαν... φυτεμένα τέσσερα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης που το ύψος τους έφτανε έως τα 30 εκατοστά, ενώ σε άλλα σημεία του σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 160 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς. Ο 39χρονος συνελήφθη, αλλά θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα και για παράβαση του νόμου περί όπλων, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν και δύο πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου!

- Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 20 κιλά ακατέργαστης κάνναβης έκρυβε στο σπίτι του ένας άνδρας στην περιοχή «Σαραντόβρυσσες» της Βέροιας. Οι αστυνομικοί που έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο βρήκαν στο σπίτι και το αυτοκίνητό του και μία σιδερογροθιά, δύο μαχαίρια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,.

- την Πάτρα και τη Ναύπακτο βρέθηκαν στην Βάρδα Ηλείας για να πουλήσουν τα ναρκωτικά που είχαν στην κατοχή τους ένας 28χρονος άνδρας και μια 42χρονη γυναίκα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον «αγοραστή». Όταν έφτασαν στο ραντεβού, του παρέδωσαν 100 γραμμάρια χασίς και ναρκωτικά χάπια. Τότε, όμως, διαπίστωσαν ότι ο «πελάτης» ήταν… αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών ο οποίος του παγίδευσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: