Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Φαρμακερές ατάκες για τον ΓΑΠ από «Τα Νέα»

Αποτέλεσμα εικόνας για παπανδρεου
Τηρεί τις παραδόσεις και η νέα ιδιοκτησία

Παρά την ιδιοκτησιακή αλλαγή στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη η εφημερίδα «Τα Νέα» παραμένει πιστή στην παράδοση του συγκροτήματος απέναντι στην οικογένεια Παπανδρέου και ειδικότερα...
στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Α. Παπανδρέου… Και με αφορμή τη δήλωσή του «Αυτό που μετανιώνω περισσότερο είναι ότι δεν έγινε δημοψήφισμα (ενν. το 2011 μετά τις Κάννες)… Θα το είχαμε κερδίσει και θα βγαίναμε γρηγορότερα από το πρόγραμμα» που είπε στο πλαίσιο συζήτησης «μαθήματα από την ελληνική κρίση» στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE… Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Γιώργος Παπαχρήστος και Καρολίνα Παπακώστα βρήκαν ευκαιρία να «ζωγραφίσουν» με τις ατάκες τους!

Παραδόξως ο «σκληρός» Γιώργος Παπαχρήστος ήταν επιεικής με τον πρώην πρωθυπουργό αναφέροντας μόνο «Γιώργο μου, με τα αν και τα ίσως δεν γράφεται η ιστορία».



Ενώ αντιθέτως η ατάκα που τα «σπάει» ήρθε από την Καρολίνα Παπακώστα και συγκεκριμένα στη λεζάντα της φωτογραφίας του πρώην πρωθυπουργού να βγαίνει από το Μαξίμου σημειώνοντας το αμίμητο: «Η μοναδική περίπτωση ανθρώπου που είναι καλύτερα – για όλους τους άλλους – να μετανιώνει για κάτι που δεν έκανε»!


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: