Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Γιατί οι δημοσκοπήσεις δεν ανησυχούν το Μαξίμου


Μελετάει το Μαξίμου τις δημοσκοπήσεις και τη χθεσινή της Pulse για τον ΣΚΑΙ που δίνει τη διαφορά στις 9,5 μονάδες από τη ΝΔ, και τις υπόλοιπες που τη βρίσκουν στις 10 ή ακόμη και στις 15 μονάδες, αλλά...
καθόλου δεν ανησυχεί!

Οχι μόνο γιατί η συσπείρωση της ΝΔ έχει χτυπήσει ταβάνι, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 50%… Ούτε επειδή υπάρχει έστω και οριακή αύξηση στο κυβερνών κόμμα και στασιμότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης… Αλλά επειδή η μόνη εταιρία που εμπιστεύονται στο Μαξίμου είναι η Prorata! Και την εμπιστεύονται διότι είναι η μοναδική που έπεσε μέσα στο δημοψήφισμα του 2015 και επιπλέον (αλλά αυτο δεν το διαφημίζουν στο Μαξίμου) την εμπιστεύεται για την ενημέρωση της και η Αμερικανική Πρεσβεία!

Η Prorata λοιπόν ανιχνεύει τη διαφορά των δυο στις 5,5 μονάδες υπέρ της ΝΔ… Ποσοστό που το Μαξίμου θεωρεί ρεαλιστικό μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας και κυρίως αντιμετωπίσιμο, αν όχι αναστρέψιμο! Άλλωστε στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να κόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ… Και θεωρούν το στόχο επιτεύξιμο! Ώστε στη συνέχεια οι επόμενες εκλογές να γίνουν με απλή αναλογική!


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: