Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Η ατζέντα Φρουζή έχει περισσότερους δημοσιογράφους


παρά πολιτικούς

Περισσότερες ώρες από το χρόνο του περνούσε ο πρώην Mr Novartis με δημοσιογράφους παρά με πολιτικούς! Αυτό φυσικά δεν είναι στοιχείο προς ενοχοποίηση κανενός, αντίθετα...
αναφέρεται για να τονιστεί ότι το πρόσωπο των ημερών, εκτός όλων των άλλων αγαπούσε ιδιαίτερα τα media και ως ενα βαθμό κι αυτά! Και ως εκ τούτου είναι μεγάλη η λίστα των δημοσιογράφων που γνωρίζει.

Ο Κώστας Φρουζής, είτε ως αντιπρόεδρος της Novartis, είτε ως πρόεδρος του ΣΦΕΕ ή ακόμη και ως απλός μάνατζερ, εμφανιζόταν πολύ συχνά στην τηλεόραση και σε εκπομπές μικρών, αλλά και μεγάλων καναλιών. Ενώ έδινε συχνά συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα, εφημερίδες και περιοδικά.

Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν είναι ένα άγνωστο πρόσωπο στους δημοσιογραφικούς κύκλους. Και όχι μόνο σε συντάκτες υγείας. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis γνωρίζει οικονομικούς συντάκτες, διαπιστευμένους ρεπόρτερ υπουργείων, δημοσιογράφους life style περιοδικών, παρουσιαστές και φυσικά εκδότες και ιδιοκτήτες καναλιών και επιχειρήσεων ΜΜΕ.

Είναι προφανές όμως και σε μεγάλο βαθμό κατανοητό οι περισσότεροι σήμερα να κάνουν πως δεν τον ξέρουν! Αφού η παραμικρή συσχέτιση θα δημιουργούσε – αδίκως φυσικά, καχυποψία! Και μετά πώς να αποδείξεις ότι δεν είναι ελέφαντας!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: