Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΑΝΤ1 πριμοδοτεί το δελτίο του ΣΚΑΙ

και κονταροχτυπιέται με το STAR

Επικίνδυνες ομοιότητες εμφανίζει τις τελευταίες ημέρες το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με του STAR… Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που συμπίπτουν μέχρι και στα λεπτά! Για παράδειγμα εχθές στις 8.27 το STAR – ως συνήθως το γυρνάει στα πολιτικά, και παίζει το θέμα με τη μήνυση Σαμαρά… Στο καπάκι στις 8.28 δηλαδή το ίδιο βίντεο παίζει και ο ΑΝΤ1! Το ίδιο όμως συνέβη και στη συνέχεια με τις κορμάρες του Sports Illustrated… Η μόνη διαφορά μεταξύ των δυο δελτίων, ότι είχαν διαλέξει διαφορετικά μοντέλα!...


Είναι προφανές ότι το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 προσπαθεί να μοιάσει στο STAR… Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι έχουν μπερδέψει τους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να τους στέλνουν στον ΣΚΑΙ! Διότι ο συμπαθής ηλικιωμένος που γυρνάει στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσει ένα πολιτικό δελτίο και ξαφνικά του προκύπτει αστυνομικό – κοινωνικό, φεύγει τρέχοντας για τη Σία όπου ξέρει τι θα δει!

Η χθεσινή ημέρα ήταν χαρακτηριστική, αφού με έντονη πολιτική επικαιρότητα, ελληνοτουρκικα, σκοπιανό κ.α το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με τους Ουκρανούς που τα έσπασαν στο Κολωνάκι!

Με άλλα λόγια ο τηλεθεατής που θέλει πολιτική ανάλυση από τον Νίκο Χατζηνικολάου, τώρα πια θα έχει μόνο τη Σία Κοσιώνη!

Συμπέρασμα; Αν επιμείνει ο ΑΝΤ1 στη συγκεκριμένη δομή ο ΣΚΑΙ θα βγαίνει πρώτος, αφού θα συγκεντρώνει το παλιό κοινό του MEGA και τους ηλικιωμένους που θέλουν πολιτική… Και το δελτίο του ΑΝΤ1 θα κονταροχτυπιέται με το STAR για τη δεύτερη θέση.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: