Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Στο επόμενο δίμηνο το καινούργιο Ραδιόφωνο 24/7

Το τιμόνι ανέλαβε ο Βασίλης Παπαχριστοδούλου, διευθυντής της NSP, της εταιρίας στην οποία ανήκει το Sport24 103.3 αλλά και διευθυντής του 247 συνολικά.
Στόχος του να το συμμαζέψει το Ραδιόφωνο 24/7 και να το κάνει όπως το επιτυχημένο αθλητικό ραδιόφωνο του ομίλου. Ο μπούσουλας, όπως μας λένε, θα είναι αντίστοιχος. Συγκεκριμένος και σταθερός. Στο πλευρό του θα είναι σύμμαχος όλη η εταιρία της 24 Media...

Εχει πάρα πολλά στο μυαλό του, η δουλειά που απαιτείται είναι αρκετή και, σύμφωνα με το σχεδιασμό του, θα χρειαστεί ένα δίμηνο μέχρι να βάλει το σταθμό στην τροχιά που ο ίδιος επιθυμεί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας πούμε τις επόμενες ημέρες. Σημειωτέον πως αυτός θα είναι ο υπεύθυνος χωρίς να μπει κάποιο άλλο πρόσωπο. 

Ένα δείγμα για την στρατηγική του πάνω στον χώρο του ραδιοφώνου, του αθλητικού συγκεκριμένα, είχε δώσει πριν 2,5 χρόνια στην Athens Voice και τον Γιώργο Δημητρακόπουλο, περιγράφοντας το στήσιμο του Sport24 103.3.
«Το ραδιόφωνο ως ένα παραδοσιακό μέσο πρέπει να πάρει στοιχεία από το digital και αντίστροφα. Σε μια 360 ακρόαση. [...] Με ένα 24ωρο απαιτητικό πρόγραμμα. Το εύρος των δραστηριοτήτων και του δυναμικού είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα μουσικό ραδιόφωνο για παράδειγμα. Η ουσία είναι ότι κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να επηρεαζόμαστε από υπο-ομάδες που θα ήθελαν να μας χρωματίσουν. Υπάρχει, όμως, η εμπειρία με τα μεγάλα sites και στην τελική ο κόσμος έχει κριτήριο και μπορεί να το αντιληφθεί όταν είσαι σε βάθος χρόνου αντικειμενικός και σωστός κρατώντας ίσες αποστάσεις. Εμείς κοιτάμε το δικό μας δρόμο.
Το δύσκολο σε γενικές γραμμές, όπως και στα σπορ έτσι και στις επιχειρήσεις, είναι να θέσεις σωστά τις βάσεις διαθέτοντας υπομονή ώστε να δεις τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου κι όχι από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό μπορεί να σου κάνει δύσκολη τη διαδικασία στην αρχή αλλά είναι σημαντικό να το καταλάβει η ίδια η ομάδα και αμέσως μετά θα το καταλάβει και ο κόσμος. Μπαίνουν πολύ σωστές βάσεις σε μια πολύ δύσκολη εποχή».
e-tetradio

Δεν υπάρχουν σχόλια: