Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Έχω Vodafone, δεν θα δω τη Μόνικα επομένως

«Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, η Μόνικα επιστρέφει στην Αθήνα για το καθιερωμένο ραντεβού της με το κοινό της πόλης της στον Κήπο του Μεγάρου», γράφει το δελτίο τύπου. Και συνεχίζει: «Η αγαπημένη τραγουδοποιός θα καλωσορίσει το φθινόπωρο με μια μουσική βραδιά, στην μοναδική φετινή εμφάνισή της στην Αθήνα αποκλειστικά για... συνδρομητές Cosmote».
Έχεις Vodafone; Έχεις Wind; Λυπάμαι χάσατε. Μόνο όσοι βρίσκονται στην Cosmote μπορούν να δουν το live. Η αλήθεια είναι πως δεν το πίστευα, θεώρησα πως (θα) ήταν κακογραμμένο το δελτίο τύπου. Και τηλεφώνησα στο Μέγαρο Μουσικής. Απίστευτο αλλά αληθινό. Όντως, μόνο οι συνδρομητές Cosmote μπορούν να δουν τη συναυλία της Μόνικα στέλνοντας ένα sms σε συγκεκριμένο αριθμό (πείτε το και... νούμερο). Οι υπόλοιποι αποκλείονται (όχι πως είναι δύσκολο να τα καταφέρεις αν θέλεις μέσω του τηλεφώνου κάποιου φίλου, αλλά τέλος πάντων).
Μία ακόμα επιτυχία για το μάνατζμεντ της (εξαιρετικής) τραγουδίστριας. «Η αλήθεια είναι ότι από το Exit μέχρι το Secret in the Dark δεν έκανα και τόσο πολλές εμφανίσεις, ήταν πολύ λίγες» δήλωσε η ίδια, προ ημερών, στο Lifo. Οπότε το μάνατζμεντ σκέφτηκε να συνεχίσει στον ίδιο, (λάθος;), δρόμο με μία συναυλία, πουλημένη, σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας.
Θέλει τέχνη για τέτοια τακτική, δεν μπορεί. Σκεφτείτε πως έδωσαν συναυλία στο Ηρώδειο για το νέο της άλμπουμ και αυτό κυκλοφόρησε έναν-δύο μήνες μετά. Το ψάχναμε και δεν υπήρχε. Είπαμε, θέλει τέχνη. 

Άσε θα πάω Κεφαλλονιά να τη δω live τη Monika, στο Saristra. 

update: Στο δελτίο τύπου αναφέρεται πως αυτή θα είναι η μοναδική της συναυλία στην Αθήνα. Λαμπρά. Μόνο ένα εταιρικό live, κανένα άλλο, τίποτε παραπάνω.
 Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: