Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Πρώτη η έκτακτη εκπομπή του MEGA για την Τουρκία!

Mega logo
Ανάμεσα στους ιδιωτικούς σταθμούς

Δεν ήταν μόνο συγκινητική η απόφαση των δημοσιογράφων του MEGA να βγάλουν πολύωρη έκτακτη εκπομπή προκειμένου να ενημερώσουν τους τηλεθεατές για την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία… Ήταν νικητήρια και έδειχνε ότι αυτός ο σταθμός υπάρχει ακόμη, μπορεί, έχει τη δύναμη και κυρίως τους ανθρώπους… Προφανώς όμως κάποιοι... από τους μετόχους έχουν διαφορετική άποψη!

Ο Δημήτρης Τάκης βρέθηκε στο «τιμόνι» από την πρώτη στιγμή και συντόνισε με άψογο τρόπο το δυναμικό του καναλιού που οικειοθελώς βρισκόταν επί ποδός για να δώσει τη μάχη της ενημέρωσης από όλα τα κρίσιμα σημεία του πλανήτη. Τα κατάφερε και με το παραπάνω, αφού και ειδήσεις έβγαλε και υψηλές τηλεθεάσεις συγκέντρωσε… Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι απλήρωτοι και ταλαιπωρημένοι!

Συγκεκριμένα λοιπόν το MEGA ξεκίνησε τη μετάδοση της έκτακτης εκπομπής του στις 23:43, δηλαδή λίγα μόλις λεπτά μετά τον ΣΚΑΙ που ξεκίνησε στις 23:23, ο ALPHA ξεκίνησε στις 00:06 και ο ΑΝΤ1 στις 00:26. Σημειωτέον ότι το STAR δεν διέκοψε καμία στιγμή τη μετάδοση του κανονικού του προγράμματος.

Συγκρίνοντας λοιπόν την κοινή ώρα μετάδοσης όλων των έκτακτων εκπομπών, δηλαδή μεταξύ 12 με 2 η πρωτιά ανήκει στην ΕΡΤ που συγκέντρωσε 18% μέσο όρο και 394.000 τηλεθεατές.

Εξαιρώντας όμως τη δημόσια τηλεόραση… Τη μάχη της ενημέρωσης στα ιδιωτικά κανάλια κέρδισε με διαφορά στήθους το MEGA! Το μεγάλο κανάλι στην κοινή ώρα μετάδοσης σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 16,2% και 353.000 τηλεθεατές, ενώ ο ΣΚΑΙ 16,1% και 350.000 τηλεθεατές!  Ακολούθησαν ο ALPHA με 10% και ο ΑΝΤ1 με 9,5%!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: