Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Αλλάζει ώρα μετάδοσης το μεσημεριανό δελτίο του Mega

maxresdefaultΟι υπεύθυνοι του ενημερωτικού τομέα του Mega αποφάσισαν να αλλάξουν προσωρινά την ώρα μετάδοσης του μεσημεριανού δελτίου, στην προσπάθεια να ξεπεράσουν το υποχρεωτικό «μαύρο» που πέφτει από τις στάσεις εργασίας των τεχνικών...

Μετά από 27 χρόνια, λοιπόν, οι ειδήσεις θα μεταδίδονται στη μία το μεσημέρι αντί για τις δυο και θα διαρκούν μισή ώρα. Η απόφαση ελήφθη μετά την ανακοίνωση των τεχνικών ότι θα κάνουν στο εξής δυο στάσεις εργασίας: μία 6 με 10 το πρωί, ώστε να μπλοκάρεται η πρωινή ενημερωτική ζώνη και άλλη μία 2 με 6 το απόγευμα, για να μη βγαίνει το μεσημεριανό δελτίο.
Η προσπάθεια θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα και στόχος της είναι να διατηρήσουν οι εργαζόμενοι ζωντανό το κανάλι και, ταυτόχρονα, να έχουν οι ίδιοι ένα βήμα για να μπορούν να ενημερώσουν το κοινό για τα προβλήματα και τις θέσεις τους επ’ αυτών.
Το ερώτημα είναι τι θα κάνουν οι τεχνικοί. Διότι, αν θέλουν μπορούν να αλλάξουν την ώρα της στάσης εργασίας τους, και από 2 – 6 να τη μεταφέρουν πχ 12 -6 και, έτσι, να εμποδίσουν τη μετάδοση του δελτίου.
Θυμίζουμε ότι κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 8 δεν πρόκειται να ξαναβγεί αν δεν πληρωθούν οι εργαζόμενοι και αν δεν ενημρωθούν επισήμως για το τι πρόκειται να γίνει με τον σταθμό.

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: