Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ούτε η ΝΔ δεν πιστεύει τον Καψή ότι «Η κυβέρνηση κλείνει το MEGA»

Πινόκιο
Το παραδέχθηκε ο ίδιος στο χθεσινό του διάγγελμα

Ωραίο το «κονσεπτάκι» που εφηύρε ο Μανώλης Καψής ότι «Η κυβέρνηση κλείνει το MEGA» ή ότι «Ο διαγωνισμός έγινε για να μπει λουκέτο στο κανάλι»… Και να το «μπερδέψει» με το «μαύρο» στην ΕΡΤ για να «τσιμπήσει» η κοινή γνώμη… Αλλά όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στο «διάγγελμά» του εχθές το μεσημέρι στο δελτίο ειδήσεων… Κανείς δεν συγκινείται! Ούτε οι δημοσιογραφικές Ενώσεις, ούτε καν η αξιωματική αντιπολίτευση του Κυριάκου και της Ντόρας!

Το τελευταίο... ειδικά θα έπρεπε να προβληματίσει τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού… Και να αναρωτηθεί… Διότι με τις εμφανίσεις και τα διαγγέλματά του προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά, παρά βοηθάει το σκοπό του!

Κι αυτό διότι ο σκοπός του όπως αποδεικνύεται τελικά δεν είναι να σωθεί το «μαγαζί», αλλά να φορτώσει στην κυβέρνηση το λουκέτο που είναι έτοιμοι να βάλουν οι μέτοχοι στο κανάλι.

Είπαμε και το είπε και ο ίδιος, ούτε καν η ΝΔ δεν υιοθετεί τον ισχυρισμό του… Σιγά λοιπόν μην κλάψει ο κόσμος που έτσι κι αλλιώς τού είναι αδιάφοροι και μισητοί οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια… Σιγά μην πέσει στην παγίδα ότι η κυβέρνηση κλείνει το MEGA, επειδή βγήκε και το είπε ο Μανώλης Καψής!

Πώς το έλεγε ο γέρος της δημοκρατίας; «Αν το λέει ο τάδε τότε δεν έχει καμία σημασία»!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: