Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Πλιάτσικο στη «χρυσή» ταινιοθήκη του Mega

Πλιάτσικο στη «χρυσή» ταινιοθήκη του Mega  - MediaΚατά κοινή παραδοχή, ένα από τα σημαντικότερα (σ.σ. έχει και συγκεκριμένη αποτίμηση) περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει το Mega είναι η «χρυσή» ταινιοθήκη του.

Όσες φορές... τελευταία επιχειρήθηκε να προσελκυστεί επενδυτής από το Μεγάλο Κανάλι, το εν λόγω περιουσιακό στοιχείο προβαλλόταν ως δέλεαρ. Οι καλά γνωρίζοντες έκαναν λόγο για μια ταινιοθήκη που δύσκολα μπορεί να αποτιμήσει κανείς.

Όπως αναφέρει -μεταξύ άλλων- το Secret, της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ένας από τους λόγους που μέχρι σήμερα οι τράπεζες δεν είχαν λάβει δραστικά μέτρα εναντίον του Mega είχε να κάνει με την τεράστια υπεραξία που έδινε στην επιχείρηση το περιουσιακό αυτό στοιχείο.

Μετά την τροπή που έχουν λάβει τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες, κανείς δεν είναι σίγουρος ότι υπάρχει τόπος απόλυτης προστασίας του. Απεναντίας, δεν είναι λίγοι εκείνοι που διακινούν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ήδη έχει ξεκινήσει ένα πρώτο πλιάτσικο στην ταινιοθήκη του Μεγάλου καναλιού.

Η σχετική πληροφορία έχει γίνει γνωστή ακόμη και στους μετόχους, οι οποίοι -υπό τις επικρατούσες συνθήκες, αδυνατούν να παρέμβουν.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: