Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

«Γάζωσε» νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο

Περιπολικό της αστυνομίας
Δεκαπέντε τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής ένοπλης επίθεσης, που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο από άγνωστο άτομο με πυροβόλο όπλο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης βρισκόταν στο κλαμπ με μία κοπέλα,έφυγε κάποια στιγμή  για άγνωστο λόγο και επέστρεψε με ...το «καλάνσικοφ» στα χέρια. Όταν ξαναμπήκε, εκτόξευσε απειλές του τύπου «όλοι εδώ απόψε θα πεθάνετε» και άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά εναντίον θαμώνων και υπαλλήλων.
Μετά την επίθεση ο ένοπλος φέρεται να επιβάστηκε σε ταξί και να διέφυγε.
Ακολούθησαν στιγμές πανικού, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Οι επτά τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αττικόν». Τέσσερις βρίσκονται στον «Ευαγγελισμό», από τους οποίους οι δύο (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι) έχουν τραυματιστεί στα πόδια, ενώ ο νεαρός και στον ώμο. Ωστόσο, όλοι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.
Οι τρομοκρατικές ενέργειες συνήθως γίνονται με τα μαγαζιά ανοιχτά, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία έχει στη διάθεσή της το πρόσωπο του ενόπλου, καθώς ο ιδιοκτήτης του κλαμπ φαίνεται να έχει αναγνωρίσει τον δράστη σε φωτογραφία που του έδειξε η ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: