Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

The end

Σαράφογλου - Πρετεντέρης - Ηλιάκη - Πουνέντης
Εντάξει. Δύο τα TV συμπεράσματα από τις today πρεμιέρες: Τούτο δεν είναι Mega και το άλλο, δεν ήταν Σκάι! Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Τι ήταν αυτό που κάναμε watch απόψε στο νέο δελτίο ειδήσεων με τη Σαράφογλου Jesus Christ μου; Καταρχάς τι έπαθε και ...από τι κεραυνοβολήθηκε ο Παππούς! Από τι το αμόκ ρεπόρτερ μου; Να δείτε, δάκτυλος τής Τρέμη είναι το φιάσκο! Πλανάται το πνεύμα της και τους πήρε και τους σήκωσε! Hurricane η πρώην ανκοργούμαν! Σου λέει, βαρύγδουπες πρεμιέρες θέλετε; Φάτε!
The end
Εδώ είναι ο Παππούς την ώρα του αμόκ. Με την ευκαιρία, tragic και τα κουτιά που βάψανε εκεί κάτω και τα πλασάρανε για designάτο σκηνικό…

Ελάτε πείτε την αλήθεια, πρόβα ήταν έτσι;
Στα σοβαρά τώρα guys μου, τούτο δεν ήταν Mega. Βγήκαν εντελώς ανοργάνωτοι, σαν να ήταν πρόβα έμοιαζε και όχι δελτίο κανονικό τού μεγάλου channel, έτσι όπως το ξέραμε. Πέρα από την τραγωδία με τον Παππού στα πρώτα λεπτά, δεν ήξεραν και πού να κοιτάξουν στη συνέχεια Σαράφογλου – Πρετεντέρης όταν μίλαγαν! Σαν να μπουμπουνίζονταν αμφότεροι πρώτη φορά στο television και δεν ήξεραν την τύφλα τους! Πότε κοίταγε ο ένας μπροστά και η κάμερα τον έπαιρνε ακόμα πλάι και ανάποδα! Συντονισμός κουκουρούκου!
The end
Κοιτάξτε εδώ για τι προχειρότητα μιλάμε! Είναι πλάνο η Τζίμα με τη Σαράφογλου και πηγαινοέρχεται η χερούκλα του Πρετεντέρη με το κίτρινο μπλοκ του! Jesus!

Βουή
Αλλά και από τη θεματολογία αν κρίνουμε, έναν αχταρμά τον εντοπίζουμε. Τα sorry μας βρε guys, αλλά τι ήταν το βίντεο με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες στους δρόμους..; Πιο πολύ σαν πανικό μάς κάνει στο να πιάσουν κοινό με αγχωτική στροφή στα κοινωνικά θέματα, παρά κάτι άλλο πιο ουσιαστικό!
Καθίστε την
Κατά τα άλλα, για το σκηνικό δεν κοπήκαμε. Βαρύ, ασήκωτο, σύγχρονο και φρέσκο δεν το λες… Με το nothing! Την δε Σαράφογλου πιο πολύ την κολακεύει το κοντινό της που έχει από τα πιο ωραία πρόσωπα στο ελληνικό television, παρά το όρθιο της. Το τελευταίο θυμίζει πολύ έντονα το Συμβαίνει της τώρα, τότε που πήγαινε πέρα δώθε στην κρατική! Οπότε ακόμα κι αυτό στην today της πρεμιέρα δεν μας κέρδισε!
Μπερδέψαμε τις πρεμιέρες
Όπως επίσης και η ενδυματολογική επιλογή τού μαυρόασπρου για πρώτη μέρα, δεν ήταν και από τα δυνατά της σημεία. Εδώ, ένα θα σας πούμε. Πολύ περισσότερη λάμψη είχε η Μάρα Ζαχαρέα απέναντι, που αισθητικά απόψε το είχε by far! Σαν να έβγαινε αυτή για πρεμιέρα!
Ορθοστασία
Και για να τελειώνουμε με αυτή την τάση που πάνε να φορέσουν και εδώ στο εγχώριο television και τους σηκώνουν όλους όρθιους για να λένε τις ειδήσεις τους και τα ρεπορτάζ, να πούμε ότι προφανώς και είναι προχώ, με την έννοια ότι το κάνουν χρόνια στο εξωτερικό και από εκεί μας έρχεται.. Με τη διαφορά όμως ότι εκεί μπορούν να το στηρίξουν και τους πάει, το πλασάρουν τρισδιάστατα και είναι space σούπερ το situation… ενώ εμάς εδώ τους φοράει και δεν το φοράνε το σπορ, οπότε ας μην κοψομεσιάζονται!
Γκντουπ
Τούτο δεν ήταν Mega… και το Φάληρο πλέον δεν είναι Σκάι! Τους κάνατε watch το μεσημέρι Ηλιάκη – Πουνέντη; Jesus και πάλι Jesus! Τι βλέπουν τα ματάκια μας! Δεν υπάρχουν λόγια, does not exist!
Σκάι: Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε
Η κατρακύλα βέβαια έχει ξεκινήσει από πέρυσι, αλλά και τούτο φέτος δεν παίζεται. Tragic! Ο ένας χειρότερος από τον άλλον today, Ηλιάκη – Πουνέντης και η κομπανία τους. Κόψτε φάτσα που είναι στην παρέα τους! Διότι για τους ίδιους τι άλλο να πούμε! Θαυμασμός μόνο για το μεγαλείο τους! Ποτέ τόσο απέραντο nothing δεν είχε το logo του Σκάι… Θεός σχωρέστον!
The end
Αυτή απλά κρατήστε την ως μια συλλεκτική εικόνα. Για τα 20χρονα του Σκάι!

Για πάμε! Το volume δυνατά να συνέλθουμε!
Αμπάχα μπούχα!
Γιώτα Δημητρακοπούλου
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: