Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μόνιμα ο Πέτρος Μάης επικεφαλής της ΝΕΡΙΤ


Ο προσωρινός πρόεδρος – διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Πέτρος Μάης φαίνεται πως συγκεντρώνει την έγκριση των περισσότερων μελών του Εποπτικού Συμβουλίου για να αναλάβει τα ηνία της εταιρείας στον διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη. Ο Αντώνης Μακρυδημήτρης εμφανιζόταν έτοιμος να...
καταθέσει αίτηση, τουλάχιστον πριν από την παραίτησή του, ενώ ενδιαφέρον εκδήλωσε και ο πρώτος πρόεδρος – διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Γιώργος Προκοπάκης.Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως υποστηρίζει τις υποψηφιότητες των πρώην γενικών γραμματέων σε διάφορα υπουργεία Σεραφείμ Τσόκα και Πάτροκλου Γεωργιάδη. Μια τέτοια επιλογή, όμως, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από όλη την αντιπολίτευση, που θα μιλήσει για κομματικοποίηση της υποτιθέμενης ανεξάρτητης Δημόσιας Τηλεόρασης.Αιτήσεις για τη θέση του προέδρου ή για θέση απλού μέλους έχουν καταθέσει, μεταξύ άλλων, η Νούλη Παπαδριανού, πρώην αναπληρώτρια νομική σύμβουλος της ΕΡΤ, ο σκηνοθέτης Χάρης Παπαδόπουλος, ο καθηγητής και στέλεχος του Ποταμιού Περικλής Βαλλιάνος, ο καθηγητής Καραχισαρίδης (φίλος του Καρυτινού), ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος,  και ο γνωστός δημοσιογράφος Άλκης Κούρκουλας.
Λέγεται ότι η… άτυπη συμφωνία των συγκυβερνώντων είναι να έχει η ΝΔ τρεις και το ΠΑΣΟΚ δύο. Προφανώς, έτσι θεωρούν ότι πρέπει να είναι η Νέα Ελλάδα.
typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια: