Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Χαλκιδική ο Σαμαράς για τα 40 χρόνια της Ν.Δ.

samarasΟ Έλληνας πρωθυπουργός θα μιλήσει το μεσημέρι στην πρώτη εκδήλωση για τα 40 χρόνια της επετείου των 40 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο να αναστρέψει το κακό κλίμα που δημιουργούν οι κόντρες, η πολιτική σύγχυση και τα περί εξόδου από το Μνημόνιο που γύρισαν ...μπούμερανγκ.
Τις προσπάθειες να συγκινήσει τους δεξιούς ψηφοφόρους συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία, που πραγματοποιεί εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 40 ετών από την ίδρυση του κόμματος.
Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Άθως Παλάς», στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, όπου σήμερα στις 12:00 θα μιλήσει στην πρώτη «γιορτή» για την επέτειο.
Ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να ξεδιαλύνει τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση, μπροστά στον νέο γύρο των συνομιλιών με την τρόικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομιλία του κ. Σαμαρά θα είναι η αφήγηση του κυβερνητικού σχεδίου με αυστηρές συστάσεις προς τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη για το φαινόμενο των παραφωνιών και των προσωπικών διαφορών.
Η εκδήλωση γίνεται στον ίδιο χώρο, όπου τον Απρίλιο του 1977, ο ιδρυτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε οργανώσει το προσυνέδριο του κόμματος και τον Μάιο του 1979 έγινε το πρώτο συνέδριο.
Το παρόν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και ιστορικά στελέχη του κόμματος.efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: