Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Κινήσεις πανικού από το σύστημα Σαμαρά

 Κινήσεις πανικού από το σύστημα Σαμαρά
* Μετά την απειλή να βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδ. Γεωργιάδης ανακάλυψε κρυφό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το νόμισμα
* Αποδοκιμασία Γεωργιάδη από... ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ., ΑΝ.ΕΛΛ., Ποτάμι

Σε φάρσα εξελίσσεται η επιχείρηση της Ν.Δ. και του Αντ. Σαμαρά να επαναληφθεί η κινδυνολογία του 2012 για το ενδεχόμενο εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αυτή τη φορά πέφτει στο κενό και γίνεται μπούμερανγκ για τους εμπνευστές της. Δύο χρόνια μετά, όλοι γνωρίζουν ότι η μόνη πραγματική απειλή για τους πολίτες είναι η συνέχιση του μνημονιακού προγράμματος, ενώ ελάχιστοι εμφανίζονται πλέον πρόθυμοι να υιοθετήσουν τις ακρότητες του Μαξίμου, που προδήλως υπονομεύουν την πορεία της χώρας.
Υπ' αυτές τις συνθήκες, η προχθεσινή δήλωση Γεωργιάδη περί "φυγάδευσης" των καταθέσεών του, καθώς και η χθεσινή περί σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ να στήσει "δημοψήφισμα για το νόμισμα", ισχυρισμό τον οποίο στήριξε σε παραποιημένη δήλωση του Ν. Βούτση, ως μόνο αποτέλεσμα είχαν την αποδοκιμασία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ακόμη και από το ΠΑΣΟΚ. Προφανώς η απομόνωση δεν αφορά τον Άδ. Γεωργιάδη, αλλά τον Αντ. Σαμαρά, που έσυρε πρώτος τον χορό.
avgi

Δεν υπάρχουν σχόλια: