Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Την έθαψαν ζωντανή και πέθανε μέσα στον τάφο!

kideia-nekrofora-grafeio-teletwn
Μια περίεργη υπόθεση νεκροφάνειας ερευνούν από το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.
Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως μια 45χρονη τάφηκε ζωντανή στα Κοιμητήρια της Περαίας και, όπως υποστηρίζουν συγγενικά της πρόσωπα, ξύπνησε από ...το κώμα μέσα στον τάφο, αλλά τελικά πέθανε από ασφυξία πριν προλάβουν να την ξεθάψουν!
Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η γυναίκα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, του οποίου οι θεράποντες γιατροί βεβαίωσαν τον θάνατό της προχθές.
Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 6.30 χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στα Νεκροταφεία της Περαίας.
Αφού έφυγαν και οι τελευταίοι συγγενείς από το μνήμα, μια παρέα παιδιών που έπαιζαν έξω από τα κοιμητήρια άκουσαν μια φωνή να καλεί σε βοήθεια μέσα από τον τάφο!
Τρομοκρατημένα τα παιδιά ενημέρωσαν για την εμπειρία τους και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, με εντολή της οποίας ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής. Ήταν όμως πολύ αργά.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η 45χρονη ξύπνησε από τον λήθαργο, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: