Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου


Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ παντρεύτηκε στον ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων, στα Λουτρά Αιδηψού, τον επί 10 χρόνια σύντροφό της, Απόστολο Μαντή.

Ο τυχερός γαμπρός είναι ...ναυτικός κι εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση αφού ο πατέρας του ήταν καπετάνιος. Η μητέρα του φιλοτεχνεί με ιδιαίτερη επιτυχία εκκλησιαστικές εικόνες.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι οι στενοί τους φίλοι Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πάντως έστησε για πάνω από μία ώρα τον γαμπρό, ο οποίος περίμενε υπομονετικά την καλή του στο προαύλιο.

Η νύφη, έφτασε μαζί με τον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο, χαμογελαστή, λαμπερή και ευδιάθετη, όπως ήταν και σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου. Οι φίλοι και τα αγαπημένα της πρόσωπα είχαν κατακλύσει από νωρίς το χώρο, δημιουργώντας μια συγκινητική ατμόσφαιρα.

Κατά τη διάρκεια του χορού του Ησαΐα, ο κόσμος πέταξε ρύζι και ροδοπέταλα στο ζευγάρι για να τους ευχηθεί να «ριζώσει», ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου γελαστή στο τέλος του μυστηρίου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και τους δημοσιογράφους.

ΠΗΓΗ: Evianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: