Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Σήμερα αποφασίζουν για τις ειδήσεις στο Mega

EKLOGES MEGA_18_05_14_026
Αντάρτικο στο Mega από το Φώτη Μπόμπολα. Ο επιχειρηματίας επιμένει να βάζει   για το πρόσωπο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη του δελτίου ειδήσεων το οποίο θα παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου. Το ζήτημα του ενημερωτικού τομέα και της παραμονής ή όχι του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, αναμένεται να... συζητηθεί αύριο σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Η άποψη του Φώτη Μπόμπολα είναι πως χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές στα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες και πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέσα στο Καλοκαίρι. Στις ενδοοικογενειακές συζητήσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες, στην άποψη του φαίνεται να προσχώρησε και ο πατέρας του Γιώργος Μπόμπολας, ενώ τη θέση του στηρίζει ακόμη ένα ακόμη στέλεχος εντός του καναλιού και διευθυντική ομάδα του «Έθνους». Σε σχετική ερώτηση που έγινε από την πλευρά του ΔΟΛ ο Φώτης Μπόμπολας, απάντησε πως «έχει στο μυαλό του δύο ονόματα, όπως πιστεύει πως έχει και ο Σταύρος Ψυχάρης», αλλά κανείς δεν είπε τίποτα συγκεκριμένο. Ίσως αν τελικά ληφθεί απόφαση αντικατάστασης τότε να επιλέξουν την εσωτερική λύση του Νίκου Στραβελάκη. Την περασμένη Πέμπτη στον Πήγασο ανέβηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης, ενώ επιχειρήθηκε και προσέγγιση για λογαριασμό του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, από παρουσιαστή του Mega. Στις αρχές του Αυγούστου, ήταν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ριζικών ανατροπών, αλλά τελικά δεν συμφώνησαν οι μέτοχοι.

Εύλογο πάντως είναι το ερώτημα: Αν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το διευθυντή ειδήσεων του Mega, πως θα μπορέσουν να κάνουν συγχώνευση;typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια: