Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

H Οδύσσεια ενός υπουργού για να δώσει μια συνέντευξη!


Σε τρελό «κυνηγητό» σε δημόσια κτίρια ανά την Αθήνα, από εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (και όχι μόνο) εξελίχθηκε η απόπειρα του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη να δώσει σήμερα συνέντευξη Τύπου!

Η συνέντευξη του... κ. Καστανίδη είχε αρχικά προγραμματισθεί για τις 10 π.μ. στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών. Από νωρίς το πρωί όμως οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ απέκλεισαν και τις δύο εισόδους του Υπουργείου, ανάβοντας «κόκκινο» για την πραγματοποίηση των ανακοινώσεων.



Αυτή όμως ήταν η αρχή μόνο της «Οδύσσειας» του υπουργού Εσωτερικών, ο οποίος αποφάσισε να μεταθέσει τη συνέντευξη για τις 12.45 το μεσημέρι, στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, σε μικρή απόσταση από το υπουργείο. Φευ όμως… Το συγκεκριμένο κτίριο «μπλοκαρίσθηκε» από τους εργαζόμενους στην ίδια Γραμματεία, που επίσης διαμαρτύρονταν, για τα μέτρα της κυβέρνησης που τους αφορούν.



Είδε και αποείδε ο κ. Καστανίδης και αποφάσισε να αναζητήσει καταφύγιο στην Ιπποκράτους, όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, φιλοδοξώντας γύρω στις 2 μ.μ. να έχει κάνει τις ανακοινώσεις. Αλλά και εκεί τον «καταδίωξαν» οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ (αφού ο «πράσινος» επικεφαλής Θέμης Μπαλασόπουλος ξέρει καλά τα κατατόπια άλλωστε… ) και απέκλεισαν την είσοδο!



Η νέα απόπειρα του Χάρη Καστανίδη να δώσει επιτέλους συνέντευξη τύπου, θα γίνει στις 5 μ.μ. στο ασφαλές (;) περιβάλλον της Βουλής. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να προτιμήσει το Πεντάγωνο. Αλλά με όσα γίνονται, ούτε εκεί θα αισθάνεται ασφαλής ο υπουργός Εσωτερικών. Ας ρωτήσει και τον κ. Π. Μπεγλίτη…
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: