Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χτύπησε το Μαγκούφη! (VD)


Η κρίση και η οργή δε γνωρίζουν από χρώματα και αυτό το «κατάλαβε» με το χειρότερο τρόπο ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης, ο οποίος δέχθηκε την... επίθεση νέου άνδρα χθες κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Ο άνθρωπος που χρύπησε το βουλευτή δεν κρύφτηκε και σήμερα έχει προχωρήσει σε δηλώσεις στα Μέσα, στις οποίες αποκαλύπτει το λόγο για τον οποίο επιτέθηκε στο βουλευτή του κόμματος στο οποίο ο ίδιος είναι μέλος.

Ο Δημήτρης Δαλαμάγκας, όπως είναι το πλήρες όνομα του, ήταν μάλιστα και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, ωστόσο σήμερα θεωρεί πως η Κυβέρνηση ξεγέλασε το λαό. Δηλώνει μάλιστα, πως τυχαία επέλεξε το συγκεκριμένο βουλευτή, καθώς στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε έβαζε την υπογραφή του στα αντιλαϊκά αυτά μέτρα, που έχουν φτάσει τη χώρα σ’αυτό το σημείο.

Ο νεαρός, πάντως, που είναι και μέλος της νεολαίας του Κινήματος, συνεχίζει στο προφίλ του στο facebook να διατηρεί τη φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου σε περίοπτη θέση….
Θυμηθείτε τα χθεσινά επεισόδια στα Τρίκαλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: