Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Όχι, ο Θανάσης Χειμωνάς δεν είναι ανθυποσελέμπριτι

Όχι, ο Θανάσης Χειμωνάς δεν είναι ανθυποσελέμπριτι
Την υποψηφιότητα του συγγραφέα Θανάση Χειμωνά στις ευρωεκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης φέρνοντας, με μία μόνη κίνηση, έναν...
νέο άνεμο φρεσκάδας στην πολιτική.

Πράος, καλοπροαίρετος και με αστική ευγένεια ο κ. Θανάσης Χειμωνάς, διακρίνεται για το ήθος του στην πολιτική και το γούστο του στη μουσική (ακούει Γιάννη Πάριο όταν συνευρίσκεται με τις μητέρες αντίζηλών του). Πάντοτε συναινετικός, με διακριτική παρουσία στο facebook, δείχνει ανά πάσα στιγμή έτοιμος να συζητήσει ήρεμα, να γλυκομιλήσει θα έλεγα, σε οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από τη δική του. Τριαντάφυλλο... 

Είναι μία από τις μετεγγραφές αεροδρομίου που λένε και στο ποδόσφαιρο η μετακίνησή του στο Ποτάμι. Το έργο του στο Κίνημα Αλλαγής μιλάει από μόνο του όλα αυτά τα χρόνια. Μεγάλο πλήγμα για την ουρά της Νέας Δημοκρατίας, το ΚΙΝ.ΑΛΛ. 

Αλλά και ο Θανάσης Χειμωνάς μεγάλη επιτυχία με το κόμμα που διάλεξε για να πάει. Το Ποτάμι κερδίζει σε ωριμότητα ό,τι χάνει σε ψήφους. Και πλέον είναι πολύ-πολύ ώριμο. Η ωριμότητά του μάλιστα είναι κατακόρυφη. 

«Η Ευρώπη του φασισμού, του λαϊκισμού και του Brexit δεν έχει ανάγκη τα ανθυποσελέμπριτις των ευρωψηφοδελτίων της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο κ.Χειμωνάς κι ευτυχώς που ο ίδιος δεν είναι ανθυποσελέμπριτι. Ούτε καν..


Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: