Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Τι δεν κάνουμε σωστά και δεν πάει μπροστά η φάση;


…θα μπορούσαν να αναρωτιούνται στο ραδιόφωνο της Athens Voice

Τι δεν κάνουμε σωστά και δεν πάει μπροστά η φάση; Θα μπορούσαν να αναρωτιούνται στο Ραδιόφωνο της Athens Voice. Μηπως , λέμε εμείς φταίει αυτή η συνταγή της ποικιλίας που θυμίζει...
παλιομοδίτικα ραδιόφωνα άλλων εποχών; Από τη μια παραγωγοί γνωστοί για τη σχέση τους με τη μουσική όπως ο Μάκης Μηλάτος κι από την άλλη τηλεοπτικές περσόνες όπως η συμπαθέστατη κατά τα άλλα Τζέμη Μελιτά που όμως δεν το έχει το ραδιοφωνικό καθώς ακούγεται ως καρικατούρα παρά ως ραδιοφωνική προσωπικότητα.
Αυτή η συνταγή με από όλα ισως και να μπερδεύει τον κόσμο που δεν μπορεί να βρει μια ταυτότητα στο όλο πακέτο. Και είναι περίεργο γιατί υπήρχε από τον πρώην NiTRO μια συμπαθητική μαγιά παραγωγών που θα μπορούσε να ενταχθεί με κάποιες από τις επιλογές της Athens Voice σε ένα κοινό προγραμμα . Μάλιστα ο Νίκος Δημοπουλος υπεύθυνος του παλιού προγράμματος του ΝITRO όπου είχε κάνει ομολογουμένως καλή δουλειά , παραμένει και στο νέο σχήμα όποτε ίσως θα έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλία για αλλαγές. Η έλλειψη φρεσκάδας, ραδιοφωνικής τσαχπινιας και αισιοδοξίας στον αέρα λείπουν από αυτήν την προσπάθεια. Κρίμα!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: