Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

«Τριγμοί» στους ΑΝ.ΕΛΛ. με τη συμπεριφορά του Δ. Καμμένου

Δημήτρης Καμμένος
Την έντονη δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, έχει προκαλέσει...
η συμπεριφορά που επιδεικνύει ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους ΑΝ.ΕΛΛ., που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προβληματισμός του προέδρου του κόμματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι σχεδόν κάθε φορά που υπάρχει μια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα, ο βουλευτής βγαίνει και με τα πεπραγμένα του προκαλεί αρνητική δημοσιότητα…

«Πρέπει να μαζευτούν οι Συριζαίοι που προκαλούν τους ΑΝ.ΕΛΛ., σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση. Άλλο ο Πάνος Καμμένος, άλλο οι κύκλοι, ο Πάνος δεν με πήρε τηλέφωνο», σχολίασε ο Δημήτρης Καμμένος στον ANT1, λίγες ώρες μετά τη διαρροή των ΑΝ.ΕΛΛ. 

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο περιστατικό, που προκάλεσε και τη δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας, ήταν το φραστικό επεισόδιο που είχε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ., Δημήτρης Καμμένος, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Οι δύο βουλευτές ήταν καλεσμένοι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στη διάρκεια της συζήτησης με αφορμή τις εξελίξεις στον τομέα της οικονομίας υπήρξε λογομαχία, με την κ. Αυλωνίτου να προτρέπει τον κ. Καμμένο «λόγω των θέσεων που διατυπώνει» να «πάει στη Ν.Δ.» με την τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ. να αντιδρά λέγοντας ότι «με αυτά που λέει προβοκάρει τον εγκέφαλό μας».

Το απόγευμα, τη δυσαρέσκειά του για το ίδιο περιστατικό (χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον βουλευτή) είχε εκφράσει, μέσω ανάρτησής του στο twitter, και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ.



efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: