Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Πώς τα καταφέρνει ο Αλέξης;


Εδώ και καιρό οι βουλευτές, κυρίως της αντιπολίτευσης, υποψιάζονταν ότι κάποια στρατηγική θα είχε ασφαλώς ο Αλέξης Τσίπρας και ξαφνικά πετάγεται ως τη Βουλή για να πάρει τον λόγο, αδιαφορώντας εάν στην αίθουσα είναι ο Κ. Μητσοτάκης ή οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί. Ετσι έβαλαν κάποιον να τον ρωτήσει τι ακριβώς κάνει...

Τον συνάντησε τυχαίως στον διάδρομο της Βουλής και ο Πρωθυπουργός δέχθηκε να λύσει την απορία: «Ναι, αυτό κάνω. Παρακολουθώ από το κλειστό κύκλωμα της τηλεόρασης και όποτε κρίνω επεμβαίνω» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Ηταν χαρούμενος, ικανοποιημένος από την εμφάνισή του επειδή επέκρινε τον κ. Μητσοτάκη που είχε επικαλεστεί τους εξωγήινους, και φαινόταν διατεθειμένος να απαντήσει σε όποια ερώτηση του υπέβαλλαν εκείνη τη στιγμή. Και επειδή δεν υπήρξε άλλη ερώτηση, έδωσε μόνος του μία… ατάκα για τον κ. Μητσοτάκη: «Τώρα τελευταίως ο Μητσοτάκης έχει μηδενίσει το κοντέρ» είπε και απομακρύνθηκε στην ασφάλεια του διαδρόμου που καταλήγει στο πολιτικό γραφείο του στη Βουλή.
Αλλά όσο και αν παρακολουθούν οι της αντιπολίτευσης τις κινήσεις Τσίπρα στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός βρίσκει πάντοτε τρόπο να τους ξεγελάει. Για παράδειγμα, κατέκρινε τον κ. Μητσοτάκη που ήταν απών από τη συνεδρίαση της Δευτέρας, στην οποία ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξαφνικά και πήρε τον λόγο. Ηταν τόσο ξαφνική η εμφάνισή του στη Βουλή που ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το πήραν χαμπάρι, και έτσι αναγκάστηκε να μιλήσει σε καμιά πενηνταριά μόνο. Αλλά πώς επιχείρησε να ξεγελάσει τον κ. Μητσοτάκη; Ειδοποίησε ότι θα μιλούσε την Τρίτη το πρωί, πριν από την ψηφοφορία για την αλλαγή φύλου, και έτσι όλοι τον περίμεναν την Τρίτη και αυτός ξαφνικά εμφανίστηκε τη Δευτέρα. Κάτι βεβαίως που επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντάς τον… «υποκριτή».
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: