Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Βουλευτής της ΝΔ, πρώην πρόεδρος εποπτικού ΝΕΡΙΤ, δικηγόρος της Digea

Ο καθηγητής Θεόδωρος Φορτσάκης, ήταν ο δικηγόρος που εκπροσώπησε σήμερα,  τη Digea στην δικαστικλή αντιπαράθεση με το  Αιγαίο TV. Ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, για δεύτερη φορά βρέθηκε στο δικαστήριο, υπερασπιζόμενος την εταιρεία των σταθμών εθνικής εμβέλειας έναντι ενός μικρού τοπικού σταθμού, μέσα σε διάστημα 3 μηνών...


Και μόνο  το γεγονός πως ο Θ. Φορτσάκης, στο μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ ήταν επικεφαλής του Εποπτικού Συμβουλίου του φορέα, δημιουργεί ηθικό ζήτημα για το κόμμα της ΝΔ, όταν μάλιστα το  Αιγαίο TV δίνει δικαστική μάχη να αποφύγει τη διακοπή σήματος που θέλει να επιβάλει η Digea, εξαιτίας μή έγκαιρων πληρωμών.

Είναι το δεύτερο κρούσμα στη ΝΔ, μετά την περίπτωση του Μανόλη Παπαουλάκη που σχετίζεται με τη μετάδοση σήματος και την ισχύ της Digea. Ο Μ. Παπαουλάκης εμφανίστηκε ως σύμβουλος στο πλευρό της Άννας Ασημακοπούλου για το κόμμα της ΝΔ, ενώ είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο λουκέτο της ΕΡΤ στον Υμηττό. Ο άνθρωπος που ανάλαβε το υποτιθέμενο διάδοχο σχήμα του δημόσιου φορέα, εν ενεργεία βουλευτής, τώρα αναλαμβάνει δικαστικές υποθέσεις για λογαριασμό της Digea.
typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια: