Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Παρακμή

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Είδε δηλαδή ο Λιάγκας πχ το πρώτο πεντάλεπτο – διότι ήταν μαγνητοσκοπημένο right; – είδε λοιπόν αυτήν την μπαρούφα με το χάλια κείμενο, το ανύπαρκτο παλιακό χιούμορ και την κάκιστη δική του performance που γέλαγε μόνος του και υποδυόταν την αμερικανική επιτυχία (στον ύπνο του) … και αναφώνησε «γαμάτο , ας το βγάλουμε στον αέρα!»; Διότι αυτό έπρεπε να θαφτεί και να μην το δει ποτέ το φως της κάμερας! Never όμως!
Tragic
Κοιτάχτε δω situation. Δεν μας εξέπληξε ο Σόιμπλε που εκθείαζε Τσίπρα στον Παπαχελά, αλλά μας φλόμωσε η παρακμή του Λιάγκα. Και ενώ είχαμε στο μυαλό ότι πρεμιέρα είναι, άστον άνθρωπο… Αλλά guys μου; Το tragicι μάς ξεπέρασε! Μας κουδούνισε τον εγκέφαλο! Δεν υπάρχει το…
εικαστικό αποτέλεσμα. Η αποθέωση του τίποτα. Του απόλυτου nothing!
Success story
Με τσιτάτα από το πρώτο δευτερόλεπτο τύπου «ο Αρναούτογλου ο φιλιππινέζος του Ant1» και κοντινά τη Σκορδά για να έχουν να γράφουνε τα χαζομπλόγκια , διότι αυτό τους καίει όλους. Να ταίζουν σανό και να βλέπουν να αναπαράγεται η παρλαπίπα τους. Ο ορισμός του success story τους!
Παρατήστε το stand up comedy
Και για να το κλείνουμε αυτό το first κομμάτι. Του πρώτου πεντάλεπτου με το – ο θεός να το κάνει – τύπου stand up comedy. Συμβουλή προς όλους. Παρατήστε το, το σπορ. Δεν ευδοκιμεί στο ελληνικό television αυτό το είδος κωμωδίας! Διότι δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να γράφει τα κείμενα ούτε και ικανός presenter να τα μπουμπουνάει! Αυτά. Γκέγκε!
Δεν έβγαλε ούτε μία είδηση
Η δε συνέντευξη εξίσου κακή. Ο Λιάγκας δηλαδή. Διότι ο Λαζόπουλος μια χαρά τα εκσφενδόνιζε. Δεν του έδωσε καμία είδηση και απέκρουε με ωραιοτάτη μαεστρία τις παγωμένες ερωτήσεις του. Δεν του απάντησε guys σε κανένα question! Βρε πρώην husband! Θεωρείς τρομάρα σου τον εαυτό σου και σούπερ συνεντευξιάκια. Πώς να σου δώσει είδηση και να σε πάρει στα σοβαρά βρε έρμε όταν δεν τον έχεις «ζεστάνει» πρώτα; Και απλά του αραδιάζεις τη μία ερώτηση μετά την άλλη!
Αποστηθίζει τα blogs και πάει και ρωτάει μετά
Αφού για να κάνετε understood κάποια στιγμή (και όχι μία δηλ) του την είπε μέχρι κι ο Λαζόπουλος λέγοντας του δεν θα κάτσω να διαψεύδω ό,τι γράφεται εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι με έχεις εδώ και μου παπαγαλίζεις ό,τι διαβάζεις χωρίς να καταθέτεις κάτι δικό σου. Χωρίς να παράγεις κάτι καινούργιο βρε άνθρωπε!
Χιούμορ Αλάσκας
Τα δε βιντεάκια; Tragicια επίσης. Χιούμορ Αλάσκας! Πιο παλιακό πεθαίνεις! Πραγματική έκπληξη όχι αστεία. Το τόσο κακό αποτέλεσμα. Στα μόνα θετικά, διότι ακόμη και τον interesting Πασσά τον χαντάκωσαν με τα στημένα γκαλοπάκια… Το πλατό – ομολογουμένως εντυπωσιακό – και η Ράλλη για την αλήθεια της , στοιχείο πάντα τραβηχτικό στο television.
Φιλότιμη προσπάθεια
Στα αξιοσημείωτα επίσης, ότι τρεις ατάκες είχαν πλάκα όλες κι όλες στην εκπομπή και οι τρεις ήταν του Ουγγαρέζου. Και ήταν δικό του κείμενο. Ο μόνος που πάλεψε να βγάλει ένα γέλιο, αλλά το παρεάκι δεν τον βοήθησε!

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: