Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Εδώ οι καλοί εργαζόμενοι!..

Υπεγράφησαν τελικά οι συμβάσεις σε ΝΕΑ και ΒΗΜΑ 

Η εταιρεία Αλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη συμφώνησε να αναλαμβάνει το βάρος των αγωγών εναντίον δημοσιογράφων σε ΝΕΑ και ΒΗΜΑ, ενώ αρχικά ήταν αρνητική ενώ επίσης πήρε πίσω την παράδοση προσωπικών και ιατρικών δεδομένων. Στο σημείο που ήταν αδιαπραγμάτευτη η εταιρεία και τελικά η ΕΣΗΕΑ δεν κατάφερε κάτι ήταν στο λεγόμενο «δανεισμό» εργαζομένων.
Οι συμβάσεις υπεγράφησαν και η Αλτερ Εγκο έχει πλέον το δικαίωμα να… δανείζει εργαζομένους σε οποιαδήποτε εταιρεία του Β. Μαρινάκη και όχι μόνο σε εκείνες που η Αλτερ Εγκο έχει...
συμμετοχή. Σύμφωνα βέβαια με τον Αντώνη Καρακούση του ΒΗΜΑΤΟΣ αυτό δεν είναι κάτι κακό, αλλά όπως ανέφερε σε εργαζομένους και συνδικαλιστές «ανοίγει δρόμους» για τους εργαζομένους. Μπορεί να είναι δρόμοι σαν αυτούς που πριν από ένα χρόνο ο Αντώνης Καρακούσης έλεγε στο προσωπικό του ΔΟΛ ότι οδηγούν σε κάτι… αμπάρια. Πάντως καλώς-κακώς ο Καρακούσης βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε τη σύμβαση ακόμη και από το βήμα της ΕΣΗΕΑ προτρέποντας τους εργαζομένους να την υπογράψουν άφοβα. Ο έτερος διευθυντής, ο Παναγιώτης Λάμψιας των ΝΕΩΝ  όπου μάλιστα οι υφισταμένοι του έχουν θέσει πλήθος ζητημάτων όπως τα Κυριακάτικα, τα ρεπό κλπ δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί επισήμως.
 enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: