Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Το μνημείο για τα θύματα της ΕΡΤ

Το μοναδικό έργο της θητείας Τσακνή (που εγκαινίασε με Καλφαγιάννη) ξέχασαν στην «αγιογραφία» του «ΒΗΜΑΤΟΣ»
Δυστυχώς ο συντάκτης του χθεσινού «ΒΗΜΑτος» που υπογράφει το ρεπορτάζ «Παραμάγαζο Παππά και Καλφαγιάννη η ΕΡΤ» (μάλιστα υπάρχει και σχετικό «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας)…
και στηρίζεται σχεδόν στο σύνολο του στις καταγγελίες του παραιτηθέντος προέδρου Διονύση Τσακνή… ξέχασε να αναφερει το βασικό και μοναδικό έργο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) της δίχρονης θητείας Τσακνή: Το μνημείο για τα θύματα της ΕΡΤ!

Αυτο το κιτς αριστούργημα στην είσοδο της κεντρικής πύλης του ραδιομεγάρου με την εθνικιστική επιγραφή για εργαζόμενους (με όλο το σεβασμό μας) που όμως δεν αναγράφονται τα ονόματα τους… και επαναλαμβάνουμε με όλο το σεβασμό μας, δεν είναι ευρέως τουλάχιστον γνωστό πώς συνδέεται ο θάνατος τους με το «μαύρο» στην ΕΡΤ επί των ημερών Σαμαρά…

Αυτό λοιπόν το κιτς αριστούργημα εγκαινιάστηκε από τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη – προσοχή, τρεις μήνες (σκάρτα) πριν παραιτηθεί και καταγγέλει τον συνδικαλιστή, όπως ενημερώνει η εφημερίδα!
ΥΓ Περιττό, δε, να θυμήσουμε (στους ξεχασιάρηδες του ΒΗΜΑτος) πώς μίλησε ο σοβαρός κ. Τσακνής στη Ραχήλ Μακρή μπροστά στα παιδιά της!

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: