Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Εκλογές χωρίς την ΕΡT

Την Κυριακή το δείγμα της AGB ψηφίζει παρουσιαστές και κανάλι. Είναι  πρώτη τηλεοπτική εκλογική μάχη από το 1974 ως και σήμερα,  η οποία θα διεξαχθεί χωρίς την ΕΡΤ, η οποία στις προηγούμενες εκλογές του 2012 είχε... απλώς σαρώσει.


Στο Mega  η ενημέρωση ξεκινάει στις 07.00 το πρωί. Στις 18.30 αρχίζει η τηλεοπτική εκλογική βραδιά  με τη Όλγα Τρέμη  ως συντονίστρια της εκπομπής, μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα.  Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων των exitpolls, ενώ στο στούντιο θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στον  Alpha  ξεχωρίσει η συνεργασία με την Έλλη Στάη, σε ρόλο αναλύτριας, με τον Αντώνη Σρόιτερ ως κεντρικό παρουσιαστή. Ο εκλογικός μαραθώνιος  του  Alpha θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα και στις 7.00 ο διευθύνων σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το exitpoll.


Στον  ΑΝΤ1 θα υπάρχει μια ενημερωτική ενότητα από τις 7.00 το πρωί ως τη 1.00 το μεσημέρι με το Γιώργο Παπαδάκη . Στις 6.00 το απόγευμα θα ξεκινήσει η εκλογική εκπομπή με την Μαρία Χούκλη και μια ώρα αργότερα στις 19:00 ακριβώς, αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, θα μεταδοθούν από την MetronAnalysis και το Στράτου Φαναρά,  σε τρισδιάστατη απεικόνιση.


Ο Σκάι έχει ενημερωτικό πρόγραμμα από το πρωί. Στις 6.00 το απόγευμα η Σία Κοσιώνη παίρνει την σκυτάλη, έχοντας δίπλα της το διευθυντή της “Καθημερινής” Αλέξη Παπαχελά .Στις 7.00  την η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων  θα κάνει ο εκλογικός αναλυτής του ΣΚΑΪ, καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: